Werkwijze

1. Inventarisatie

Het 1e gesprek is kosteloos en u krijgt een indruk van ons werk a.d.h.v. enkele ontwerpen en foto's.
We bespreken de mogelijkheden, hergebruik en ontwerpkosten.
Als 'we 'n klik hebben', inventariseren we de tuinwensen en meten de tuin op. We maken dan een afspraak voor de schetsbespreking en hebben daarmee een financieel akkoord.

2. Schetsbespreking

We bespreken uitgebreid de schets, hier komen met name lijnvoering, ligging van terrassen/paden en vormgevende groenelementen als bomen en hagen aan de orde. Vervolgens bespreken we voorkeur voor planten en materialen.

3. Aanbieden tuinplan

In dit gesprek licht ik het definitieve plan toe. Bestaande uit een boekwerkje met:
1. Ingekleurd tuinontwerp, 2. Werktekening evt. incl. lichtplan, 3. Beplantingsplan incl. bollenplan, 4. Plantlijst, 5. Foto-impressie van enkele plantcombinaties en materialen, 6. Specifiek onderhouds- en bemestingsplan (op aanvraag).

Alléén een beplantingsplan is eventueel ook mogelijk. Indien gewenst zorgen we voor een offerte van de aanleg door een hovenier en levering van de beplanting.

Nazorg, advies en levering planten

tulp 'queen of the night'Ook na de oplevering is onze betrokkenheid bij de ontwikkeling van de tuin van belang en kunnen we u advies geven of begeleiden bij het onderhoud of veranderingen.

Los van een ontwerp is het natuurlijk ook mogelijk advies te vragen over bv. beplanting, bemesting, verlichting, vijver, snoei of wat er zo al ter sprake komt tijdens een consult (Zie tarief).